Fakulti Senilukis & Senireka

Selamat Datang ke Website Fakulti Art & Design Kolej Teknologi Timur.

Ditubuhkan pada tahun 2006 yang bertujuan melahirkan tenaga kerja professional dan berfikiran kreatif demi memenuhi keperluan industri serta mampu menjana pendapatan sendiri melalui penerapan elemen keusahawanan dalam bidang senilukis & senireka, percetakkan, rekabentuk korporat, pembungkusan, illustrasi, pengiklanan, fesyen, laman web serta Multimedia kreatif.

Pelajar Cemerlang

Like Us

Tahniah dari kami Warga FSSR KTT kepada semua 48 pelajar yang berjaya melanjutkan pengajian masing-masing ke Peringkat Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) di rangkaian Universiti Teknologi MARA (UiTM) seluruh Malaysia bagi sesi MAC 2016. Harapan kami agar semua graduan cekal dan tabah menghadapi persaingan dan cabaran di peringkat ijazah itu nanti. Semoga cita-cita anda semua tercapai dan berjaya mengenggam segulung ijazah seterusnya dapat membanggakan keluarga masing-masing. Tahniah sekali lagi.

Daftar Online

Pelawat